Skip to main content

OBLIGATORISK - Smittevern for studenter


Bokskapet_Helse

  Hvordan komme i gang?

  Benytt deg av en PC eller MAC for å gjennomføre kurset. Husk å registrer deg som bruker ved å registrer deg med FEIDE. Dette gjør du FØR du melder deg på kurset (ENROLL). Dersom du får feilmelding, trykk EXPLORE COURSE, finn smittevernskurset og meld deg på.

  Om kurset

  Velkommen til dette kurset i smittevern for studenter. Kurset er obligatorisk for alle som skal studere ved OsloMet, og du som student må ha fullført kurset før du møter opp på campus.

  Kurset gir kunnskap om enkle tiltak som reduserer risikoen for at smitte sprer seg. Det kan gjøre deg tryggere når du kommer til studiestart på campus høsten 2020. Slik kan vi også unngå at studenter og ansatte blir syke og smitter andre.

  I kurset kan du lære om hvordan bakterier og virus smitter, god håndhygiene, andre infeksjonsforebyggende tiltak og renhold.

  Forkunnskaper

  Kurset krever ingen forkunnskaper.

  Redaktører

  Course Staff Image #1

  Borhild Løyland

  Borghild er førsteamanuensis på Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid.

  Course Staff Image #2

  Ida Hellum Sandbekken

  Ida er Universitetslektor på Institutt for Sykepleie og helsefremmende arbeid.

Opphavsrett

Kursmateriellet er gjort tilgjengelig med Creative Commmons-lisensen Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåLikeVilkår (by-nc-nd). Se mer om dette under MOOCAHUSETs avtaler.

I Bokskapet jobber vi med å utforme alle våre læreverk etter gjeldene retningslinjer for Universal Utforming, WCAG 2.1. Vi beklager at det fortsatt er mangler når det gjelder teksting av undervisningsvideoer og alternativ tekst til illustrasjoner. Revisjonsarbeid pågår løpende gjennom semesteret og oppdateres i Bokskapet før semesterstart. For spørsmål/ innspill om universell utforming, ta kontakt med [email protected]

Enroll